Nasza Historia

HotKing Franczyza – krótko o naszej historii 

 

Wszystko zaczęło się w 2009, to właśnie w tym roku spotkała się grupa przyjaciół i to wtedy narodził się koncept stworzenia restauracji z typowym amerykańskim jedzeniem jakim jest kurczak w chrupiącej panierce. W roku 2010 powstaje lokal w Elblągu, można go nazwać lokalem testowym. Od początku staraliśmy się dopasować zestawy, rodzaje kanapek, do każdego klienta który próbował naszych soczystych chrupiących kurczaków. Tak zostaje stworzone menu które z powodzeniem funkcjonuje do dnia dzisiejszego.

 

Postanowiliśmy zrobić kolejny krok i tym samym oddajemy Państwu najnowszy produkt który powstał aby zaspokoić najbardziej wymagające podniebienia naszych obecnych i waszych przyszłych klientów.

 

Receptura panierki firmy Hot King która łączy ze sobą wysokie walory estetyczne i smakowe w połączeniu z unikalną marynatą stworzoną przez specjalistów w tej dziedzinie na wyłączność firmy Hot King pozwoli zaserwować pyszne, doskonale wypieczone, soczyste i chrupiące kawałki kurczaka.

 

Unikalność gwarantowana.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *