Koszt Franczyzy

HotKing FRANCZYZA – jakie koszty na początek?

 

Szacunkowy koszt uruchomienia lokalu o powierzchni około 50m2 to około 60.000tyś

 

Podstawowy sprzęt gastronomiczny:

 

Smarzalnik ciśnieniowy-od 10.000tyś

 

Witryna grzewcza-od 4.000tyś

 

Lada salatkowa-od 5.000tyś

 

Lodówka-2.000tyś

 

Resztę drobnego sprzętu gastronomicznego(szafki, blaty robocze, okap, zlewy itp.)koszt zróżnicowany w zależnosci od potrzeb lokalu i preferencji franczyzobiorcy,wyliczony indywidualnie.

 

Projekt i wyposażenie w meble cena uzależniona od charakteru lokalu(koszty liczone indwidualnie)

 

kwota inwestycji uwzględnia pierwsze zatowarowanie niezbędne do uruchomienia oraz kampanię reklamową.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *