Podejmij współpracę z siecią HOTKING

CO DAJEMY?
Przyszli nasi partnerzy otrzymają możliwość dzialania pod znaną i rozpoznawalną marką Hotking, pełną i niezbędną wiedzę (know-how) potrzebną do prowadzenia działalności, a ponadto:
– nieodpłatne szkolenia pracowników,
– doszkalanie w przypadku wprowadzenia nowych technologii,
– pelny dostęp i pomoc w wyborze, zakupie sprzętu specjalistycznego,
– pomoc w zakresie wyboru przyszlej lokalizacji,
– pomoc w zaprojektowaniu i wyposażeniu w niezbędne meble i akcesoria,
– pomoc i nadzór przy uruchomieniu lokalu w szczególności w pierwszych dniach działalności,
– pomoc w zaprojektowaniu i wydruku ulotek,
– pomoc w zakresie przygotowania i przeprowadzenia kampanii reklamowej,dajemy możliwość prowadzenia kampanii reklamowych w systemie sms ma to charakter programu lojalnościowego.
– sprawdzony system prowizyjny, rabatowy dla klientów,
– zapewniamy koordynacje i ciągłość dostaw towarów spożywczych niezbędnych do prowadzenia działalności,
– pomoc w zakresie optymalizacji kosztów

 

CZEGO OCZEKUJEMY?
Od naszych przyszłych partnerów oczekujemy pełnego zaangażowania, uczciwości, sumienności, integracji z siecią. To wszystko składa się na wspólny rozwój przedsięwzięcia i i podnoszenia rozpoznawalności i wartości marki Hotking.

 

JAKIE KOSZTY NA POCZĄTEK?
Szacunkowy koszt uruchomienia lokalu o powierzchni około 50m2 to około 60.000 tys. zł, w tym:

– Podstawowy sprzęt gastronomiczny:
– Smażalnik ciśnieniowy, od 10.000 tys. zł
– Witryna grzewcza, od 4.000 tys. zł
– Lada salatkowa, od 5.000 tys. zł
– Lodówka, 2.000tys. zł

Resztę drobnego sprzętu gastronomicznego (szafki, blaty robocze, okap, zlewy itp.) – koszt zróżnicowany w zależnosci od potrzeb lokalu i preferencji franczyzobiorcy, wyliczony indywidualnie.

Projekt i wyposażenie w meble – cena uzależniona od charakteru lokalu (koszty liczone indwidualnie).

Kwota inwestycji uwzględnia pierwsze zatowarowanie niezbędne do uruchomienia oraz kampanię reklamową.